Waarom bestellen bij Tubulls.nl en niet rechtstreeks?

Het team van Tubulls.nl is dagelijks op zoek naar de beste prijs/ kwaliteitsverhouding, wij proberen de beste producten voor u te vinden tegen een redelijke prijs. U hoeft dus niet meer dagen online te zoeken naar een bepaald product, dat heeft het Tubulls team al voor u gedaan.

Tubulls.nl heeft de meeste producten al gecheckt op bijvoorbeeld betrouwbaarheid van de verkoper. Het team van tubulls.nl zal waken voor het op de site zetten van nep artikelen en het aanbieden hiervan, kopers zijn strafbaar en kunnen hoge boetes verwachten of het goed wordt in beslag genomen en vernietigd.

Wij proberen de laagste prijs te plaatsen, daarnaast zijn wij  op zoek naar de beste producten. Ons team heeft dagelijks  contact met leveranciers om de laagste prijs en de beste kwaliteit te kunnen leveren. De laagste prijs is helaas niet altijd de garantie voor de kwaliteit van het product.

Mocht u nog een link tegenkomen die op onze site zou passen stuur dan een email naar producten@tubulls.nl en ons team zal uw link bekijken en desgewenst plaatsen.

Verzendkosten

Het team van Tubulls.nl probeert altijd naar de laagste prijs te zoeken, de meeste verzendingen zijn gratis, het kan voorkomen dat bepaalde artikelen verzendkosten hebben kijk hiervoor bij de verzendkosten per artikel.

Van Nederland naar Nederland hanteren wij standaard € 3,95 verzendkosten tot 1 KG boven 1 KG zal specifiek worden aangegeven wat de kosten zijn, dit staat ook per artikel aangegeven.

Betaalmiddelen

Alle betaalmiddelen worden geaccepteerd via Mollie payment

Hoe lang duurt de levering

Omdat Tubulls.nl afhankelijk is vele websites waarbij wij zijn aangesloten verschilt dit per artikel.

Nederland 2-3 dagen

Europa 2-4 weken

China en azië 3- 6 weken

Amerika 2-4 weken 

Alle landen staan bij het artikel vermeldt.

Zijn mijn gegevens beveiligd?

Alle gegevens zijn beveiligd daarom  staat er een “slotje” voor de domeinnaam.

Tubulls.nl heeft een beveiligde SSL verbinding.

Wat gebeurd er na mijn bestelling?

Na de bestelling krijgt u een betaling bevestiging in uw mail en dat uw bestelling is gemaakt. U wordt verder op de hoogte gehouden van uw bestelling.

Ik ben mijn inlog gegevens kwijt

U kunt een nieuw wachtwoord aanvragen doormiddels van de tab wachtwoord vergeten aan te klikken om een nieuw wachtwoord te krijgen via de mail.

Douane

Voor bestellingen boven de €20,-naar Nederland betaald u importkosten en zal apart aan u berekend worden door de douane, hier heeft Tubulls.nl geen invloed op en u kunt bezwaar maken op invoerkosten    Wilt u meerdere producten bestellen om niet over de importheffing te komen,bestel dan uw artikel in een paar keer met een aantal dagen ertussen zodat ze niet samengevoegd worden.

Krijg ik een factuur van mijn bestelling?

Bij elke bestelling krijgt u een factuur op uw mailadres zodat de kosten inzichtelijk zijn en blijven.